Totuus deittisivuista

Nettideittailu on nopeasti noussut hyvinkin hyväksytyksi tavaksi etsiä kumppania. Muistan kun olin nuorempi, niin moni vielä ajatteli että se olisi tosi noloa etsiä netistä seuraa, ja mikäli niin tehtiin, niin ei siitä ainakaan puhuttu ääneen. Samaten jos joku kysyi missä oli tavattu, niin keksittiin aina joku yhteiten tarina, jolla salattin totuus että netin kauttahan me ollaan tutustuttu.

Nytten kun katsoo miten paljon deittisivuja Suomessa on, niin huomaa kyllä heti että tämän jutun maine on parantunut ihan tavattomasti. Noita sivuja on ihan älyttömästi, varsinkin kun ajattelee miten rajallinen määrä meillä noita sinkkuja kuitenkin on. Siltikin, vaikuttaa että tuo deittisivustojen pitäminen on oikein hyvä bisnes, jonka takia alalle onkin ollut tunkua.

Osa deittisivuista on ulkomaalaisia, jotka on vaan käännetty suomenkilelle. Kuitenkin ehkä ne suosituimmat on ihan suomalaislähtöisiä, kuten E-kontakti ja Suomi24 treffit. Kumpikin on ilmaisia liittyä, mutta vain toinen eli Suomi24 on niistä se joka on ilmainen kokonaan.

E-kontakti ei tavallaan ole täysin suomalainen, sillä se on Ruotsista lähtöisin, Lasken sen kuitenkin tavallaan suomalaiseksi, koska se ei ole minkään valtavan kansainvälisen ison  firman omistama.

Nettideittailun kääntöpuoli

Nettideittailusta on kohistu paljon, mutta sen nurja puoli on jäänyt vielä monilta piiloon. Moni ei tiedä sitä, että noilla sivuilla kaikki ei todellakaan ole sitä miltä näyttää.

Määrät vaihtelevat sivujen kesken, mutta sivuilla pyörii kyllä botteja ja muita feikkiprofiileja. Joskus nämä on ihan sivustojen itsensä tekemiä, jotta vaikuttaisi että käyttäjiä on enemmän. Toiste ne voivat olla ihan ihmisten tekemiä, mutta valheellisia profiileja. Näillä tarkoitus on sitten houkutella ihmisten tietoja, tai saada heitä tekemään asioita joista tilin pitäjä tienaa rahaa.

Joillakin uusilla ja juuri avatuilla nettideittisivuilla voi olla todellakkin tosi paljon botteja, ehkä jopa selvästi suurin osa “käyttäjistä”. Ja mikä pahinta, jos nämä ovat maksullisia sivustoja, niin monesti nämä saitit valehtelevat muutenkin, yrittäen houkutella ihmisiä maksamaan jäsenyyden.

nettideittailu
Hän ei ehkä ole oikeasti olemassa…

Eräs yleinen kikka on muka viestien saaminen, jonka takia vaikuttaisi siltä että kyseiseltä sivustolta löytyisi hyvin seuraa. Nämä voivat olla kuitenkin vain valekirjeitä, jotka on joku kone tehnyt. Monesti näitä ei saa edes lukea kunnolla tai vastata niihin, ellei maksa jäsenyydestä.

Nettideittailunkin on havainnut siis kaiken maailman huijarit, jonka takia sielläkin joutuu olemaan nykyään tarkkana.

Jos liityt jollekin deittailusivustolle, ole hyvin skeptinen viestien suhteen, ja pidä silmäsi auki. Älä anna rakkauden sokaistaa sinua, äläkä todellakaan usko kaikkea mitä sanotaan.

Totuus voi nimittäin olla, että ehkä sinun lähelläsi ei olekkaan satoja innokkaita sinkkuja, kuten jotkut mainokset väittävät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *